צילום׃ mako אוכל
בורקס בשר
מתכון פשוט!טעים!ומהיר! גורף מלא מחמאות!
dada000 | מתכוני גולשים
| פורסם 24/03/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
חצי קילו בשר בקר טחון טרי
חבילת מלאווח מופשר
בצל גדול
כוסברה
צנוברים
מלח
פלפל
כורכום
ביצה1
שומשום לזרייה
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
מטגנים בצל בשמן זית עד שנעשה שקוף.
מוסיפים חופן צנוברים+חופן כוסברה קצוצה ממשיכים לטגן.
מטבלים מלח,פלפל,מעט כורכום
מוסיפים את הבשר מועכים עם מזלג ומטגנים עד שמוכן ולא אדום.
מחממים תנור ל200 מעלות.
שמים את המלית על חצי מהמלאווח סוגרים מהדקים עם מזלג בקצוות.
מורחים ביצה +שומשום.
מכניסים לתנור ל20ד עד חצי שעה שרואים צבע זהוב מוציאים.
אפשר להוסיף רוטב פטריות.