אוכל
צילום׃ none

מדיאס

תבשיל של חצילים עם בשר

MIRIHAI | מתכוני גולשים | פורסם 29/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חציל

חצי קילו בשר טחון

1 בצל

תבלינים: קורט בהרט

קורט פלפל שחור

מלח

לפי הטעם. 1 ביצה

שמן לטיגון. לרוטב: 3 עגבניות מרוסקות

קורט פפריקה

קורט פלפל שחור

מלח

מעט צילי מתוק

אופן ההכנה:

פורסים חציל ומפזרים מעט מלח עליו. בקערה מערבבים בשר טחון עם תבלינים. על כל פרוסת חציל שמים מעט בשר ומהדקים היטב. תובלים כל פרוסת חציל בביצה ומטגנים בשמן חם חצי עמוק. שמים בתבנית פיירקס את הרוטב(עגבניות מרוסקות+פפריקה+צילי מתוק,פלפל שחור ומלח). כל פרוסת חציל לאחר הטיגון מסדרים בתבנית עם הרוטב. לכסות התבנית בנייר כסף.אופים כחצי שעה . להגיש חם