צילום׃ mako אוכל
קנלוני בשר ופטריות
המתכון עובר במשפחה זה כמה דורות . אין ארוחה משפחתית בלי הקנלוני של אבא
astam009 | מתכוני גולשים
| פורסם 06/03/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
קנלוני ברילה
בשר בקר טחון
בצל
שום
מלח
פלפל
שמנת חמוצה
פטריות
כורכום
יין לבן.שמן זית
אופן ההכנה:
מבשלים את הקנלוני במיים חצי בישול .
במחבת מטגנים בצל עם שמן זית עד להזהבה, מוסיפים שום , מבשלים את הבשר הטחון מתבלים במלח ופלפל ומורידים מהאש
במחבת נפרדת מטגנים בצל ופטריות טריות מוסיפים שמנת חמוצה מחך פלפל וכורכום . ממלאים את הקנלוני בבשר ומכניסים לתנור . לחצי בישול נוסף .
מסדרים את הקנלוני בצלחת ומוסיפים רוטב מעל .