אוכל
צילום׃ mako אוכל

קנלוני בשר ופטריות

המתכון עובר במשפחה זה כמה דורות . אין ארוחה משפחתית בלי הקנלוני של אבא

astam009 | מתכוני גולשים | פורסם 06/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 4.2 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

קנלוני ברילה

בשר בקר טחון

בצל

שום

מלח

פלפל

שמנת חמוצה

פטריות

כורכום

יין לבן.שמן זית

אופן ההכנה:

מבשלים את הקנלוני במיים חצי בישול .

במחבת מטגנים בצל עם שמן זית עד להזהבה, מוסיפים שום , מבשלים את הבשר הטחון מתבלים במלח ופלפל ומורידים מהאש

במחבת נפרדת מטגנים בצל ופטריות טריות מוסיפים שמנת חמוצה מחך פלפל וכורכום . ממלאים את הקנלוני בבשר ומכניסים לתנור . לחצי בישול נוסף .

מסדרים את הקנלוני בצלחת ומוסיפים רוטב מעל .