צילום׃ mako אוכל
ספגטי ראגו
אמא ואבא שלי חיו באיטליה מספר שנים ובבית שלנו יש מנה שלטת, ספגטי ראגו (לא בולונז!) שאמא למדה ממאמא איטלקיה. קל וכיף להכין!
timorg23 | מתכוני גולשים
| פורסם 12/02/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהיותר משעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
גזר
בצל
סלרי
שום
בשר מעורב (חצי פרגיות חצי בקר)
רסק עגבניות (רצוי של ברילה)
מלח
פלפל
מים
פפריקה אדומה
אופן ההכנה:
לחמם סיר על האש עם מעט שמן, לטגן קודם את הבצל, מיד אחריו את הגזר והסלרי ולבסוף את השום, לחכות קצת כשכולם על האש, ואז להוסיף את הבשר. לבשל ולבחוש שהבשר יקבל צבע לבנבנן מקמעה משני הצדדים. להוסיף את רסק העגבניות וכוס מים, לתבל לפי הטעם, לבשל על אש נמוכה כמשך שעתיים וחצי.