אוכל
צילום׃ none

אסדו בתנור

אסדו בתנור מוגש עם כיסנים

wrjudit | מתכוני גולשים | פורסם 06/05/14 
  • זמן עבודהעד שעתיים
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.6 48 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

אסדו שלם

אבקת מרק בצל

נייר אלומיניום

כיסנים

אופן ההכנה:

מורחים את כל חתיכת הבשר באבקת מרק בצל עוטפים בנייר אלמונים ומשאירים לילה במקרר.

ביום ההגשה מחממים את התנור לחום הכי גבוהה מכניסים את הבשר העטוף למגש נותנים לו לקבל מכת חום שעה שלמה לאחר מכן ממשיחים את התנור לחום בינוני 160-170 מעלות ממשיכים לאפות בתנור עוד כשעה בערך עד שבר רך אפשר גם שעה וחצי.

מבשלים לחוד כיסנים במים רותחים מסננים מגישים לשולחן עם בצל מטוגן ופרוסות בשר יוצא נפלא וטעים . בתיאבון