אוכל
צילום׃ none

פילה אמנון צרוב על אטריות עם פסטו ועגבניות מיובשות

מתכון קל, פשוט, מהיר וטעים בטירוף!

Mor.f | מתכוני גולשים | פורסם 25/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.5 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פילה דג אמנון

טימין

רוזמרין

עלי דפנה

מלח

פלפל שחור

שמן זית

אטריות עבות

בצל אחד

פסטו

עגבניות מיובשות

2 שיני שום.

אופן ההכנה:

מתבלים את הדג משני צדדיו- מלח, פלפל, טימין, רוזמרין ועלה דפנה. צורבים אותו משני הצדדים על מחבת עם שמן זית רותח.

מכינים את הרוטב של האטריות: מטגנים בצל קצוץ בשמן זית, מוסיפים את הפסטו והעגבניות המיובשות (הכמות- לפי הטעם האישי), מוסיפים את השום (כתוש או קצוץ) ומתבלים במלח ופלפל שחור.

מסדרים יפה על צלחת הגשה את האטריות ומניחים את הדג מעל. בתיאבון!!!