צילום׃ none
פילה אמנון צרוב על אטריות עם פסטו ועגבניות מיובשות
מתכון קל, פשוט, מהיר וטעים בטירוף!
Mor.f | מתכוני גולשים
| פורסם 25/03/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
פילה דג אמנון
טימין
רוזמרין
עלי דפנה
מלח
פלפל שחור
שמן זית
אטריות עבות
בצל אחד
פסטו
עגבניות מיובשות
2 שיני שום.
אופן ההכנה:
מתבלים את הדג משני צדדיו- מלח, פלפל, טימין, רוזמרין ועלה דפנה. צורבים אותו משני הצדדים על מחבת עם שמן זית רותח.
מכינים את הרוטב של האטריות: מטגנים בצל קצוץ בשמן זית, מוסיפים את הפסטו והעגבניות המיובשות (הכמות- לפי הטעם האישי), מוסיפים את השום (כתוש או קצוץ) ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מסדרים יפה על צלחת הגשה את האטריות ומניחים את הדג מעל. בתיאבון!!!