אוכל
צילום׃ mako אוכל

עוגת שוקולד עם תפוחים ושוקולד צ'יפס

מתכון מנצח, מתאים לכל אחד. אפשר להוסיף גם אגוזים, ולשים עוד תוספות, מה שרוצים.

אופקהטעימה | מתכוני גולשים | פורסם 24/01/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 62 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/4 2 כוסות קמח

1כפית אבקת אפייה

1כפית סודה לשתייה

1 כפית קינמון

3 כפות קקאו

3 ביצים

1 כוס סוכר חום דחוס

1 כוס סוכר לבן

2 כפיות תמצית וניל

1 כוס שמן

1/2 שקית שוקולד צ'יפס (לא חובה

אפשר לשים יותר או פחות מזה לפי ההעדפות)

4 תפוחים ירוקים חמצמצים (סמית) מקולפים וחתוכים לקוביות(קטנות או גדולות לפי ההעדפות)

אופן ההכנה:

1) לערבב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קינמון, קקאו, ביצים, סוכר חום דחוס, סוכר לבן, תמצית וניל, שמן, שוקולד ציפס, ותפוחים.

2) לערבב שוקולד צ'יפס ותפוחים ממש קצת עד נטמע יפה (התפוחים השוקולד צ'יפס צרכים להישאר בחתיכות שלמות)

3) לאפות בתבנית גדולה משומנת (בלי נייר אפייה) בתנור שחומם מראש על 180 מעלות לחצי שעה או עד שהקצוות משחירים מעט ונפרדים מתבנית ואם מכניסים קיסם לאמצע עוגה הוא יוצא יבש.