אוכל
צילום׃ mako אוכל

טישפשטי עוגה מלחם

העוגה סגנון טורכי מומלץ בחום וככה גם לא זורקים את הלחם לפח!

r33777 | מתכוני גולשים | פורסם 02/04/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.5 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי לחם {לא טרי} לבן

אפשרי גם מחלה. 2-כוסות שמן4\5 ביצים

1 אבקת אפיה

תפוז מגורד או לימון. כפית קינמון

כפית ציפורן. 4 כוסות קמח

1 סוכר וניל. אפשר להוסיף אגוזי מלך קצוצים.

אופן ההכנה:

את הלחם מפוררים ומוסיפים את שאר החומרים ויוצרים את הבצק הכל ביחד.מעבירים לבתנית בינונית חד פעמית עושים עם סכין סימנים של ריבועים .ובסיר על הגז: עושים סירופ 3 כוסות סוכר {אפשר פחות} 2 כוסות מים. חצי לימון בסוף.ושהעוגה יוצאת מהתנור שופכים את הסירופ .בתאבון !