אוכל
צילום׃ maria bacarella, Istock

פרגיות ביין ושום

נתחי פרגית עסיסיים

ארי סינג | מסעדת טאבולה | פורסם 03/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.3 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

3 נתחי פרגיות
מלח, פלפל
שום
רבע כוס יין לבן
כפית חמאה
בצל ירוק
פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1 לוקחים את נתחי הפרגיות ומקפיצים על מחבת לוהטת עם מלח, פלפל ושום (לפי הטעם) עד השחמה. מוסיפים את  היין הלבן ומקפיצים למשך 1-3 דקות עד שהיין מתאדה. 2. מוסיפים כפית חמאה, בצל ירוק חתוך ופטרוזיליה קצוצה. 3. מקפיצים למשך דקה נוספת עד שהחמאה נמסה, ומגישים בשילוב עם סלט ירוק קצוץ.