צילום׃ maria bacarella, Istock
פרגיות ביין ושום
נתחי פרגית עסיסיים
ארי סינג | מסעדת טאבולה
| פורסם 03/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (1 מנות):
3 נתחי פרגיות
מלח, פלפל
שום
רבע כוס יין לבן
כפית חמאה
בצל ירוק
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
1 לוקחים את נתחי הפרגיות ומקפיצים על מחבת לוהטת עם מלח, פלפל ושום (לפי הטעם) עד השחמה. מוסיפים את היין הלבן ומקפיצים למשך 1-3 דקות עד שהיין מתאדה. 2. מוסיפים כפית חמאה, בצל ירוק חתוך ופטרוזיליה קצוצה. 3. מקפיצים למשך דקה נוספת עד שהחמאה נמסה, ומגישים בשילוב עם סלט ירוק קצוץ.