אוכל
צילום׃ פאני דוד, mako אוכל

פסטה עם עוף ובטטות בסיר אחד

אתם מכירים אותנו, אנחנו מאוד מאוד אוהבים לבשל, אבל לפעמים אין לנו את הפריווילגיה הזאת ואנחנו צריכים פשוט לתקתק ארוחה. מה זה אומר? בין השאר את הסיר הזה, העשיר, המלא והטעים, שעושה את העבודה בול

פאני דוד | mako אוכל | פורסם 14/07/21 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 בצל, קצוץ

שמן זית, לטיגון

2 בטטות בינוניות, חתוכות לקוביות קטנות

10 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים

800 גרם פילה עוף, חתוך לקוביות

כפית תבלין גריל עוף

כפית מלח

פלפל שחור

כף סילאן

500 גרם פסטה, מבושלת לפי ההוראות על האריזה

פחית נוזל קוקוס 7% שומן

3 כפות רסק עגבניות

כוס מים רותחים

אופן ההכנה:

1 מטגנים בשמן זית את הבצל, הבטטות ועגבניות השרי עד שהכל מזהיב יפה.

2 מערבבים את העוף עם התבלינים והסילאן. מוסיפים את חזה העוף לסיר ומטגנים תוך ערבוב עד שהעוף נראה מוכן.

3 מוסיפים את הפסטה, נוזל הקוקוס, הרסק והמים ומבשלים עוד 10 דקות, עד שהכל מתאחד והבטטות רכות.

בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם

בתיאבון!