אוכל

מעורב ירושלמי של הילה אלפרט

תערובת צלויה ומתובלת לעילא

הילה אלפרט | null | פורסם 12/08/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 133 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

250 גרם כבדי עוף נקיים
25 יחידות טחולי עוף נקיים
250 גרם לבבות עוף נקיים
1 בצל גדול חצוי ופרוס
1 פלפל אדום (לא חריף) בשרני, חצוי ופרוס לפרוסות

שמן זית
מלח
פפריקה מתוקה בשמן
פפריקה חריפה בשמן
כמון

אופן ההכנה:

1 חותכים את כבדי העוף לחתיכות בגודל ½1 ס"מ.2. מחממים במחבת כבדה ורחבה את שמן הזית, מוסיפים למחבת את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הפלפל ומזהיבים. מוסיפים למחבת את הלבבות ומשחימים.3. מתבלים במלח, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה וכמון לפי הטעם.4. מוסיפים את קוביות הכבד והטחולים, מתבלים שוב בכל התבלינים, וממשיכים לטגן עד שהכבד מוכן אך אינו יבש.5. מגישים חם בתוך פיתה עבה עם טחינה גולמית ועמבה, בצל ירוק וצנוניות בצד.