רצועות עוף מוקפצות בסומק ונענע
על מצע של טבולה ירוקה
כרמל כאמל | מאסטר שף
| פורסם 28/10/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לטבולה
חופן פטרוזיליה
עלי נענע
חופן כוסברה
4 בצל ירוק
מלפפון ירוק
עגבניה
חופן חמוציות
כוס משמשים מיובשים
שמן זית
מיץ לימון
סומק
קינמון
כמון
לרצועות העוף
קילו חזה עוף חתוך לרצועות
שמן זית
מעט סומק
מלח ופלפל
חופן עלי נענע
אופן ההכנה:
הכנת הטבולה: 1. קוצצים דק דק חופן פטרוזיליה, מספר עלי נענע, חופן כוסברה, בצל ירוק, מלפפון ירוק, עגבניה. 2. מוסיפים חמוציות ומשמשים מיובשים קצוצים לרצועות 3. מניחים בקערה כוס בורגול דק עם קצת מים חמים לכיסוי הבורגול ונותנים לזה להתבשל. 4. מערבבים את כל החומרים, מוסיפים מלח, פלפל, מעט שמן זית, מיץ לימון, מעט סומק, קינמון וקצת כמון
מכינים את העוף 1. מקפיצים את רצועות העוף בשמן זית, מעט סומק, מלח, פלפל והרבה נענע. 2. מסדרים על צלחת את הטבולה ומעליה מניחים את רצועות העוף ומגישים.