אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

שניצל של יום שישי

השניצל של יום שישי עשוי מפרגית ולא מחזה עוף ומצופה בפירורים של חלה מתוקה שיובשה בתנור. ככה זה לפחות אצל עומר מילר, והאמת? אנחנו הכי מתכוונים לאמץ

עומר מילר | mako אוכל | פורסם 24/08/23 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 פרגיות נקיות מעור ועצמות, דפוקות קלות

400 גרם חלה מתוקה

2 ביצים

כוס קמח

מלח

פלפל שחור

לטיגון:

חצי ליטר שמן תירס

אופן ההכנה:

1 בוצעים את החלה לחתיכות קטנות (אפשר לקצוץ בסכין). משטחים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-120 מעלות למשך 10 דקות, רק כדי לייבש היטב את החלה. מוציאים מהתנור ומרסקים בידיים לפירורים גסים.

2 מכינים קערה עם ביצים טרופות וקערה עם קמח מתובל במלח ופלפל שחור.

3 מחממים סיר רחב עם שמן עמוק.

4 מצפים את הפרגית בקמח, ביצה ואז פירורי חלה מתוקה. חוזרים על הפעולה עם כל הפרגיות הנותרות.

5 מטגנים באיטיות בערך 5 דקות עד שהציפוי זהוב וקריספי והפרגית מוכנה.