כבדי עוף עם בטטה ומנגו
מנה קלאסית של כבד עוף עם טוויסט מנגו ובטטה
רויטל ניזרי אורנשטיין | מאסטר שף
| פורסם 21/10/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
4 בטטות מחולקות לרבעים
אבקת מרק בצל
פלפל שחור גרוס
2 כפות שום כתוש
שמן זית
שום סומסום
קילו כבדי עוף טריים
4 בצלצלי שאלוט
כף רוטב סויה
סוכר חום
צ'ילי חריף
2 מנגו טרי
שום
אופן ההכנה:
1 צולים את הבטטות בתנור בחום של 200 מעלות. 2. מחבקים אותם בפלפל שחור, מרק בצל, שום כתוש ושמן זית ומשחימים. 3. מטגנים בצלצלים בשמן זית ושמן סומסום. 4. מוסיפים לטיגון קל את הכבדים. 5. מוסיפים כף רוטב סויה, סוכר חום, צ'ילי חריף, שום ומצמצמים. 6. מוסיפים את הכבדים לחימום קל ומגישים. 7. מניחים את הבטטות במגש, עליו פורסים את המנגו לרצועות ויוצקים מלמעלה את הכבד עם הרוטב על הכל. 8. מקשטים עם נבטים ירוקים (נבטוטים).