צילום׃ בני גם זו לטובה
כבד קצוץ
הדרך הכי פשוטה, טעימה וקיצית לצרוך ברזל בעונה זו של השנה. קבלו בתשואות את המתכון של אהרוני
ישראל אהרוני | דרך האוכל
| פורסם 14/06/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
חצי ק"ג כבדי עוף מנוקים, חצויים
רבע כוס שומן אווז או שמן
1 בצל קצוץ דק
2 ביצים קשות
מלח
פלפל שחור טחון טרי
בצל פרוס נוסף, מטוגן בהרבה שומן אווז או שמן עד השחמה
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל הקצוץ בשומן אווז (או שמן) עד שהוא מזהיב.
2 מוסיפים את הכבדים, המלח והפלפל ומטגנים עד שהם שחומים ועשויים, אך במידה - אנחנו לא רוצים שהם יתייבשו. מוציאים לקערה.
3 שוברים את הביצים הקשות ומוסיפים לכבדים. קוצצים ומערבבים בסכין ומזלג, כך שיהיו קצוצים גס. מתבלים במלח ופלפל.
4 מפזרים מעל את הבצל המטוגן הנוסף ומגישים עם חלה טרייה.