אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה

כבד קצוץ

הדרך הכי פשוטה, טעימה וקיצית לצרוך ברזל בעונה זו של השנה. קבלו בתשואות את המתכון של אהרוני

ישראל אהרוני | דרך האוכל | פורסם 14/06/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 191 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

חצי ק"ג כבדי עוף מנוקים, חצויים

רבע כוס שומן אווז או שמן

1 בצל קצוץ דק

2 ביצים קשות

מלח

פלפל שחור טחון טרי

בצל פרוס נוסף, מטוגן בהרבה שומן אווז או שמן עד השחמה

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל הקצוץ בשומן אווז (או שמן) עד שהוא מזהיב. 

מתכונים לראש השנה

2 מוסיפים את הכבדים, המלח והפלפל ומטגנים עד שהם שחומים ועשויים, אך במידה - אנחנו לא רוצים שהם יתייבשו. מוציאים לקערה.

3 שוברים את הביצים הקשות ומוסיפים לכבדים. קוצצים ומערבבים בסכין ומזלג, כך שיהיו קצוצים גס. מתבלים במלח ופלפל.

4 מפזרים מעל את הבצל המטוגן הנוסף ומגישים עם חלה טרייה.