צילום׃ edoneil, Istock
חזה עוף עם בטטה ועדשים
שילוב טעמים מרענן במנה צבעונית ומקורית
אריאל כהן | mako
| פורסם 07/01/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
חצי קילו חזה עוף
שמן זית
כוס עדשים ירוקות
כוס עדשים אדומות
בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל
פטרוזיליה
כמון
אופן ההכנה:
1 חותכים את חזה העוף לקוביות. 2. מבשלים את העדשים במים עד שהן מתרככות. 3. חולטים את קוביות הבטטה עד שהן חצי רכות (עניין של כ-10 דקות). 4. על מחבת גדולה צולים את חזה העוף עם מעט שמן זית, כמון, מלח ופלפל והשום הכתוש. 5. כשהחזה שחום מוסיפים את הבטטה ואת העדשים, ומקפיצים עד שהבטטה רכה. 6. מתקנים תיבול עם עוד מלח ופלפל, ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה.