תמונת AVI׃ מאסטר שף
עופיון ממולא בחזה אווז ואורז עם עשבי תיבול
מנה עיקרית משובחת של עוף, אווז ואורז עם פטרוזיליה
אינה קראבצקי | מאסטר שף
| פורסם 08/11/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות -
מרכיבים (4 מנות):
בצל
שמן זית
100 גרם חזה אווז
אורז
פטרוזיליה
עופיון
משרה
רבע כוס שמן זית
4 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
2 כפות מים
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בפנים את העופיון כשעה.
2 מטגנים את הבצל עם מעט שמן זית עד להזהבה.
3 מוסיפים 100 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות, ומקפיצים כדקה.
4 מוסיפים חצי כוס אורז מבושל למחצה וחצי כוס פטרוזיליה קצוצה.
5 מערבבים היטב ומתקנים את התיבול.
6 ממלאים את העופיון בתערובת של האורז.
7 צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה וחצי. הופכים את העופיון כמה פעמים במהלך הצלייה.