אוכל
תמונת AVI׃ מאסטר שף

עופיון ממולא בחזה אווז ואורז עם עשבי תיבול

מנה עיקרית משובחת של עוף, אווז ואורז עם פטרוזיליה

אינה קראבצקי | מאסטר שף | פורסם 08/11/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות -
Rating: 4 47 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

בצל

שמן זית

100 גרם חזה אווז

אורז

פטרוזיליה

עופיון

משרה

רבע כוס שמן זית

4 כפות רוטב סויה

2 כפות דבש

2 כפות מים

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בפנים את העופיון כשעה.

2 מטגנים את הבצל עם מעט שמן זית עד להזהבה.

3 מוסיפים 100 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות, ומקפיצים כדקה.

4 מוסיפים חצי כוס אורז מבושל למחצה וחצי כוס פטרוזיליה קצוצה.

5 מערבבים היטב ומתקנים את התיבול.

6 ממלאים את העופיון בתערובת של האורז.

7 צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה וחצי. הופכים את העופיון כמה פעמים במהלך הצלייה.