צילום׃ baronm10, אוכל מכל הלב
נתחי חזה עוף בשומשום אפויים בתנור
חוסכים בקלוריות של הטיגון ומקבלים מעדן אפוי, מזין ועסיסי
baronm10 | אוכל מכל הלב
| פורסם 30/01/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
חזה חתוך לרצועות
שומשום
למשרה
שמן זית
רוטב סויה
רוטב צ'ילי
מעט דבש
מלח
פלפל שחור
פפריקה
אופן ההכנה:
1 מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את רצועות החזה שעתיים.
2 מחממים תנור ל-200 מעלות.
3 משפדים את העוף, ומגלגלים בשומשום (או זורים שומשום מלמעלה – תלוי כמה אתם אוהבים שומשום).
4 מניחים את השיפודים בתבנית כך שהעוף לא ייגע בקרקעית (זה חשוב, כדי שהוא ייאפה מכל הצדדים), ואופים עד שמזהיב. מדי פעם מגלגלים, כדי שיוזהב בצורה אחידה.