אוכל
צילום׃ baronm10, אוכל מכל הלב

נתחי חזה עוף בשומשום אפויים בתנור

חוסכים בקלוריות של הטיגון ומקבלים מעדן אפוי, מזין ועסיסי

baronm10 | אוכל מכל הלב | פורסם 30/01/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 125 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

חזה חתוך לרצועות
שומשום

למשרה

שמן זית
רוטב סויה
רוטב צ'ילי
מעט דבש
מלח
פלפל שחור
פפריקה

אופן ההכנה:

1 מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את רצועות החזה שעתיים.

2 מחממים תנור ל-200 מעלות.

3 משפדים את העוף, ומגלגלים בשומשום (או זורים שומשום מלמעלה – תלוי כמה אתם אוהבים שומשום).

4 מניחים את השיפודים בתבנית כך שהעוף לא ייגע בקרקעית (זה חשוב, כדי שהוא ייאפה מכל הצדדים), ואופים עד שמזהיב. מדי פעם מגלגלים, כדי שיוזהב בצורה אחידה.