פטטה סופריטו
מנת עוף ותפוחי אדמה של חיים כהן
חיים כהן | מועדון ארוחת הערב
| פורסם 06/02/10
- זמן עבודהשעה וחצי
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
4 כרעי עוף
4 תפוחי אדמה
מלח
כוס שמן קנולה
כוס מים רותחים
אופן ההכנה:
1 מפרידים בין השוקים לירכיים, ממליחים ומניחים בצד. 2. קולפים את תפוחי האדמה, פורסים ומייבשים היטב במגבת או בנייר סופג. 3. מחממים את השמן בסיר, מכניסים את תפוחי האדמה ומטגנים כ-10 דקות. 4. מוציאים את תפוחי האדמה ומכניסים את חלקי העוף לטיגון של כ-5 דקות. 5. מוציאים את העוף, מרוקנים את הסיר מהשמן ומחזירים לסיר את העוף ואת תפוחי האדמה. 6. מוסיפים מים רותחים, מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-40 דקות.