אוכל

פטטה סופריטו

מנת עוף ותפוחי אדמה של חיים כהן

חיים כהן | מועדון ארוחת הערב | פורסם 06/02/10 
  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 כרעי עוף
4 תפוחי אדמה
מלח
כוס שמן קנולה
כוס מים רותחים

אופן ההכנה:

1 מפרידים בין השוקים לירכיים, ממליחים ומניחים בצד. 2. קולפים את תפוחי האדמה, פורסים ומייבשים היטב במגבת או בנייר סופג. 3. מחממים את השמן בסיר, מכניסים את תפוחי האדמה ומטגנים כ-10 דקות. 4. מוציאים את תפוחי האדמה ומכניסים את חלקי העוף לטיגון של כ-5 דקות. 5. מוציאים את העוף, מרוקנים את הסיר מהשמן ומחזירים לסיר את העוף ואת תפוחי האדמה. 6. מוסיפים מים רותחים, מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-40 דקות.