צילום׃ Foodcollection, GettyImages IL
כנפיים ברוטב אסיאתי
מנה לכל המשפחה
שירלי אהרון | mako
| פורסם 11/05/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1/2 1 קילוגרם כנפי עוף נקיות משערות
2/3 כוס רוטב סויה מתוק
גרידה של קליפה מחצי לימון
מיץ מחצי לימון
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית שבבי צ'ילי
1 כף טבסקו
1 ראש שום כתוש (אפשר קפוא)
2 קוביות ג'ינג'ר קפוא או 1 כפית גרידת ג'ינג'ר טרי או 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
צרור כוסברה קצוצה דק
אופן ההכנה:
1 מערבבים את הכנפיים ויתר המצרכים בקערה גדולה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות. 2. מחממים תנור ל-180 מעלות ומסדרים את הכנפיים על גבי תבנית מרופדת בנייר כסף. 3. אופים במשך כשעה וחצי או עד שהכנפיים מצופות ברוטב חום ועשיר, והופכים אותן כל 15 דקות לערך.