צילום׃ עמרי אנדרס צורף
קציצות עוף ופטריות
מנה מזינה, פשוטה ומושלמת לארוחת ערב ביתית
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 01/09/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (10 מנות):
1 חזה עוף קצוץ דק, או 300 גרם עוף טחון
1/4 כוס מים
מיץ מחצי לימון
מלח, פלפל לבן
1/2 כפית אבקת קארי
1/2 כפית אבקת מרק עוף
1 פרוסת לחם
4 פטריות שמפיניון גדולות
1 ביצה בינונית
שמן לטיגון
לרוטב
חופן עלי בזיליקום טריים או 3 קוביות בזיליקום קפואות
1 כף מיץ לימון
מלח
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את המים, הלימון והתבלינים. חותכים את פרוסת הלחם לקוביות קטנות ומספיגים בתוך המים.
2 קוצצים את הפטריות דק ומערבבים עם העוף והלחם המושרה.
3 טורפים את הביצה ומוסיפים לתערובת
4 קורצים כדורים בגודל כדורי פינג פונג, משטחים מעט ומטגנים 2-3 דקות מכל צד (ניתן גם לאפות 7 דקות מכל צד).
5 טוחנים יחד את מרכיבי הרוטב, ומגישים.