צילום׃ Robert Reiff, GettyImages IL
חזה עוף בחמאת בוטנים וקארי
מתכון עם טעם מיוחד במינו
איתן מזרחי | עושים חיים וטעים
| פורסם 30/07/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
6 יחידות של חזה עוף
2 כפות קארי
1 כף חמאת בוטנים
מאה סמ"ק ליקר "קוקו לופז"
100 סמ"ק חלב קוקוס
100 סמ"ק מים
אופן ההכנה:
1 צולים את חזות העוף במחבת החמה.2. מרתיחים בנפרד את חלב הקוקוס, ה "קוקו לופז" והמים. מוסיפים חמאת בוטנים וקארי (להיזהר לא להרתיח את הרוטב מכיוון שהוא מתפרק).3. יוצקים את הרוטב על צלחת חמה. מניחים את העוף על הרוטב ומוזגים עוד מעט רוטב מעל.