אוכל

עוף בקטשופ, דבש וסויה

מנה קלה להכנה שכובשת את הילדים

גיל חובב | גיל חובב מגיש:המנה של המדינה | פורסם 03/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.8 40 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

8 פולקעס (או 4 כרעיים)
1 כוס וחצי קטשופ
1/4 כוס סויה
1/4 כוס דבש
1/2 כוס מרק עוף (ברור שמאבקה)
4 גזרים גדולים קלופים וחצויים
4 תפוחי אדמה שטופים וחתוכים לרבעים

אופן ההכנה:

1 שמים את כל החומרים בתבנית גדולה ומערבבים היטב כך שיימרחו ברוטב. אם יש זמן – מכסים בניילון ומשהים במקרר לילה. אם אין זמן – ממשיכים ללא ההשריה. 2. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בחום של 180 מעלות חצי שעה. 3. לאחר חצי שעה מסירים את נייר האלומיניום, מערבבים את תוכן התבנית ואופים ללא הכיסוי חצי שעה נוספת, עד שהעוף והירקות משחימים