אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

תבשיל עוף ואפונה מהיר

זול, זריז, פשוט וטעים - בדיוק מה שצריך כשרעבים

עמרי אנדרס צורף | mako אוכל | פורסם 07/02/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 83 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1/2 בצל לבן

2 כפות שמן קנולה

4 נתחי חזה עוף פרוסים (זה יוצא קצת פחות מחזה עוף אחד)

200 גרם אפונה קפואה

2 שיני שום, כתושות או פרוסות

מלח

פלפל שחור

קורט תימין

1 כף רוטב סויה

1/3 כוס מים

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת גדולה עד להשחמה.

2 בינתיים חותכים את פרוסות העוף לקוביות, וכשהבצל משחים מוסיפים למחבת.

3 מטגנים יחד 3 דקות ומוסיפים את האפונה, השום, מלח-פלפל ותימין.

4 מכסים ומבשלים על אש קטנה 7-10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מוסיפים מים לפי הצורך.

5 מוסיפים סויה ומערבבים. מגישים חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!