אוכל
צילום׃ istockphoto

חזה עוף ממולא בעשבי תיבול

הצעה לארוחת ערב מושלמת

שי צברי | mako | פורסם 12/11/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

חזה עוף במשקל 500 גרם (פרפר)
כוס פטרוזיליה קצוצה
כף עלי תימין קצוצים
גרידה ומיץ מלימון אחד
5 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 חוצים את חזה העוף לשניים ובעזרת סכין חד יוצרים במרכז כל חתיכה כיס למילוי (אפשר לבקש מהקצב לעשות זאת). 2. בקערה רחבה מערבבים מיץ לימון, חצי משמן הזית ומעט מלח ומשרים את חזה העוף בתערובת למשך כחמש דקות. 3. מערבבים את הפטרוזיליה, התימין וגרידת הלימון, וממלאים בהם את חזות העוף. 4. מחממים את שארית שמן הזית במחבת, מוסיפים את העוף ומטגנים שלוש דקות (או עד להשחמה). הופכים ומטגנים עוד שתי דקות.