אוכל
צילום׃ שלומי ארביב, סוגת

נתחי עוף בסוכר חום

מנת עוף מלאת טעמים בגוון מתקתק

| סוגת | פורסם 17/02/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

ק"ג נתחי עוף
4 בצלים לטיגון
1 כוס סוכר חום או סוכר דמררה קלאסי סוגת
½ כוס סויה
1 כף פפריקה מתוקה
שום כתוש
½ כוס שמן
יין אדום
קורט מלח
קורט פלפל אנגלי

אופן ההכנה:

1 מטגנים בסיר 4 בצלים חתוכים בגסות עם חצי כוס שמן.

2 מצפים את נתחי העוף ברוטב, מכניסים לסיר ומטגנים משני הצדדים לטיגון קצר.

3 מוסיפים מעט מים, עם מעט יין אדום (לפי הטעם) ומביאים לרתיחה.מקטינים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 30 דקות.

4 ניתן להעביר את נתחי העוף לתבנית פיירקס ולהוסיף לתוכה מסביב תפוחי-אדמה חתוכים, לכסות את תבנית הפיירקס ולהניח בתנור כשעה וחצי בחום של 180 מעלות.