אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

מג'דרה עם פרגיות

מנה עסיסית ועשירה אך עם זאת מזינה? לקחנו. סטייק פרגית בזעתר, מוגש על מג'דרת בורגול ועדשים וגם טחינה, לצד סלט ירוק חריף בשביל הטעם

נורמן עיסא | מאסטר שף | פורסם 02/02/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לפרגית:

2 סטייק פרגית

בצל ירוק, קצוץ דק

עלים של זעתר טרי, קצוצים דק

שמן זית

למג'דרה:

1/2 כוס עדשים

1/2 כוס בורגול

פלפל חריף ירוק

טחינה גולמית

לימון

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 הפרגית: מתבלים את הסטייק עם הבצל הירוק, הזעתר, שמן זית ומלח.

2 מטגנים את הפרגית המתובלת במחבת עם שמן זית.

3 המג'דרה: מבשלים את העדשים עד שהן מתרככות (אבל לא עד הסוף). מוסיפים טחינה גולמית עם מים מבישול העדשים, לימון ומלח.

4 ההגשה: מערבבים את הבורגול והעדשים. מניחים את הפרגית מעל.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.