אוכל
צילום׃ אסף רונן

עוף בלימון

הוא חמצמץ, הוא קיצי, והוא מצריך רק 10 דקות של עבודה. מתכון של סתיו כהן ממאסטר שף ילדים

סתיו כהן | מאסטר שף | פורסם 28/06/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 78 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

עוף מחולק, או 6 פולקע

לרוטב:

חצי צרור נענע, קצוץ

חצי צרור פטרוזיליה, קצוץ

ראש שום, פרוס

מיץ מ-3 לימונים

מלח גס

3/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1 שמים בקערה את כל מצרכי הרוטב. מוסיפים את העוף ומערבבים היטב. אם יש זמן, נותנים לעוף לשרות מעט במרינדה.

2 מסדרים את העוף בתבנית פיירקס ושופכים עליו את כל הרוטב (חובה שיהיה הרבה רוטב). מכסים בנייר כסף ואופים בחום בינוני 40-50 דקות, עד שהעוף מוכן.

3 מסירים את נייר הכסף, מעבירים את התנור לתכנית גריל ונותנים לעוף להשחים עוד 10 דקות.

4 מגישים על אורז לבן.

צילומים: אסף רונן - צילום מזון, תדמית ופרסוםסטיילינג וכלים: שרה זיידמן, 054-4677202

הכנתם? ספרו לנו ולסתיו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה