אוכל
צילום׃ istockphoto

חזה עוף בצ'טני פירות קיץ

מנה קלילה צבעונית וערבה

רובי פורטנוי ואריק חכימי מקייטרינג פרי הארץ | גלריית המומחים | פורסם 13/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

צ'אטני פירות קיץ

2 אפרסקים חתוכים לקוביות
2 משמשים חתוכים לקוביות
2 שזיפים חתוכים לקוביות
תוכן של 2 פסיפלורה
מעט פלפל ירוק חריף קצוץ
1/2 כוס חומץ תפוחים
1 כף סוכר
1 כף סילאן
1 כפית ג'ינג'ר כבוש קצוץ
1 כפית נענע

חזה עוף

2 יחידות חזה עוף טרי
מרינדה לחזה עוף:
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס מיץ לימון
1 שן שום קצוצה
תימין, רוזמרין קצוץ
פלפל ירוק חריף

אופן ההכנה:

חזה העוף:משרים את העוף במרינדה כשעתיים.מעל מחבת פסים, צורבים את החזה משני צדיו עד שהוא מוכן. (בערך 2 וחצי דקות לכל צד).את החזות הצרובים מגישים עם הצ'אטני בליווי סלט ירוקצ'אטני פירות הקיץ:מרתיחים את החומץ, הסוכר והסילאןמוסיפים את כל המרכיבים למעט הפסיפלורה, הכוסברה והנענע.מבשלים כ- 20 דקות מעל להבה נמוכה ומוסיפים את שאר המרכיביםמסירים מהאש.