צילום׃ דרור כץ, האתר הקולינרי של פסקל
פרגיות ברוטב מתקתק
לא כולם יודעים לבשל, ויותר מזה - לא כולם אוהבים לבשל (ככה לפחות אומרים). לכל מי שלא יודע או לא אוהב את ההתעסקות מקדישה פסקל פרץ רובין את מנת העוף הזו, שהכי קל בעולם להכין והיא תמיד נזללת בין הראשונות
פסקל פרץ-רובין | האתר הקולינרי של פסקל
| פורסם 26/09/19
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (5 מנות):
12-10 נתחי פרגית (ירכי עוף ללא עצם)
רבע כוס שמן זית
כוס רוטב צ'ילי מתוק
כף סילאן
כף דבש
כף רכז רימונים
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל החומרים ומשהים במקרר שעתיים (אפשר יום מראש).
2 מחממים תנור ל-180 מעלות.
3 מסדרים את הפרגיות בתבנית אפייה ואופים כ-40 דקות. מדי פעם יוצקים על הפרגיות מהרוטב.