אוכל

עוף בביסלי מבית סבתא פאני

מתכון לעוף בתנור עשיר בטעמים - גם הסקפטים יופתעו כמה זה טעים

ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני | פורסם 08/07/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.7 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

8 חלקי עוף (שוקיים, כרעיים)
1 חבילה בסלי אסם בטעם בצל או גריל או ברביקיו
4 כפות מיונז אסם
1 כפית חרדל
פלפל לבן לפי הטעם
מיץ מתפוז אחד

אופן ההכנה:

1 מרפדים תבנית בנייר אפיה, מחממים תנור ל 180 מעלות.

2 מנקים את חלקי העוף ומסירים את העור.

3 מערבבים מיונז, חרדל ופלפל לבן ומורחים על העוף מכל הצדדים. מניחים את חלקי העוף בתבנית.

4 מרסקים גס את הביסלי בטעם הנבחר ומפזרים על חלקי העוף, מהדקים מעט.

5 שופכים לתחתית התבנית את מיץ התפוז. אם נשאר ביסלי מרוסק, מפזרים על תחתית התבנית.

6 מכניסים לתנור למשך שעה. מגישים חם ישר מהתנור לצד אורז לבן/צבעוני, פירה או פתיתים.