עוף בביסלי מבית סבתא פאני
מתכון לעוף בתנור עשיר בטעמים - גם הסקפטים יופתעו כמה זה טעים
ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני
| פורסם 08/07/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (8 מנות):
8 חלקי עוף (שוקיים, כרעיים)
1 חבילה בסלי אסם בטעם בצל או גריל או ברביקיו
4 כפות מיונז אסם
1 כפית חרדל
פלפל לבן לפי הטעם
מיץ מתפוז אחד
אופן ההכנה:
1 מרפדים תבנית בנייר אפיה, מחממים תנור ל 180 מעלות.
2 מנקים את חלקי העוף ומסירים את העור.
3 מערבבים מיונז, חרדל ופלפל לבן ומורחים על העוף מכל הצדדים. מניחים את חלקי העוף בתבנית.
4 מרסקים גס את הביסלי בטעם הנבחר ומפזרים על חלקי העוף, מהדקים מעט.
5 שופכים לתחתית התבנית את מיץ התפוז. אם נשאר ביסלי מרוסק, מפזרים על תחתית התבנית.
6 מכניסים לתנור למשך שעה. מגישים חם ישר מהתנור לצד אורז לבן/צבעוני, פירה או פתיתים.