צילום׃ istockphoto
עוף בתפוחי עץ
מנה מעולה שמעוררת את החושים
| null
| פורסם 25/11/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
עוף מפורק ל-8, מנוקה היטב מעודפי שומן ומחלק ניכר מהעור
2 תפוחי עץ חצויים, מנוקים מהליבה ופרוסים לפרוסות בעובי בינוני
2 בצלים פרוסים לטבעות
1/4 כוס תרכיז תפוחים מהול ב-2-3 כפות מים
מעט שמן קנולה לטיגון
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 מחממים את התנור ל- 150 מעלות. 2. במחבת רחבה (שתכיל אחר כך גם את העוף), מעל להבה נמוכה מטגנים את הבצל תוך
ערבוב במשך כ-10 דקות.
3 מוסיפים למחבת את פרוסות תפוחי העץ, מערבבים, ממליחים, מפלפלים ומטגנים 5 דקות נוספות. 4. מוסיפים את העוף ותרכיז התפוחים, מעבירים לתבנית וצולים בתנור החם כ-40 דקות
נוספות