אוכל
צילום׃ istockphoto

עוף בתפוחי עץ

מנה מעולה שמעוררת את החושים

| null | פורסם 25/11/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

עוף מפורק ל-8, מנוקה היטב מעודפי שומן ומחלק ניכר מהעור

2 תפוחי עץ חצויים, מנוקים מהליבה ופרוסים לפרוסות בעובי בינוני

2 בצלים פרוסים לטבעות

1/4 כוס תרכיז תפוחים מהול ב-2-3 כפות מים

מעט שמן קנולה לטיגון

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

 1 מחממים את התנור ל- 150 מעלות. 2. במחבת רחבה (שתכיל אחר כך גם את העוף), מעל להבה נמוכה מטגנים את הבצל תוך

 ערבוב במשך כ-10 דקות.

 3 מוסיפים למחבת את פרוסות תפוחי העץ, מערבבים, ממליחים, מפלפלים ומטגנים 5 דקות נוספות. 4. מוסיפים את העוף ותרכיז התפוחים, מעבירים לתבנית וצולים בתנור החם כ-40 דקות

 נוספות