אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

עוף ממולא קוביות אננס

עוף נימוח, רך ועסיסי ברוטב חלב קוקוס וצ'ילי להכנה גם על אי בודד

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 26/10/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

עוף שלם
אננס טרי או מקופסת שימורים
פחית חלב קוקוס
פלפל שאטה טרי או מיובש

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. ממלאים את העוף בקוביות אננס. 3. מרתיחים את חלב הקוקוס בסיר בינוני ומוסיפים פלפל חריף קצוץ דק. מבשלים יחד 2-3 דקות ויוצקים על העוף, לתבנית שמסוגלת להכיל את כל הנוזלים. 4. אופים במשך שעה-שעה וחצי. מידי עשר דקות יוצקים מהנוזלים בתבנית על העוף בעזרת מצקת. מוציאים כאשר העוף מתחיל להזהיב.