אוכל
צילום׃ karam miri, Istock

פויו פפרונטה

חזה עוף במילוי גבינת רוקפור, פלפלים ועלי גפן

עדי רם | מסעדת דון לוצ'ו | פורסם 01/12/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות לא כשר
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מדליוני חזה עוף במילוי גבינה, פלפלים ועלי גפן ברוטב קמפרי

מרכיבים (4 מנות):

4 יחידות חזה עוף
2 בצל קטן קצוץ מאודה
3 פלפל צהוב
3 פלפל אדום
מלח ופלפל
1 כפית גבינת רוקפור מפוררת
6 עלי גפן כבושים קצוצים

 

 

לרוטב קמפרי:
כוס יין אדום
כוס ציר בקר
פקק קמפרי
תימין
כפית סוכר
מלח פלפל

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-190 מעלות. 2. בחום גבוה קולים את הפלפלים עד ריכוך, קולפים וקוצצים. 3. מערבבים בקערה בצל, פלפלים, עלי גפן, גבינה, מלח ופלפל. 4. ממלאים את העוף. 5. צורבים את חזה העוף הממולא במחבת עם שמן עד קבלת גוון מושחם ומכניסים לתנור לכ-10 דקות. 7. פורסים למדליונים בעובי 2 ס"מ ומגישים.

מכינים את הרוטב: 1 בסיר מרתיחים יין, ציר בקר, תימין, מלח, פלפל וסוכר עד שהיין מצטמצם. 2. מוסיפים קמפרי ומוזגים על מדליוני העוף.