צילום׃ דרור כץ, יחסי ציבור
סלט קיסר מעושן
חסה ערבית קריספית, חזה עוף ופרמז'ן בתיבול קיסרי שמיימי
שף יוסי אסרף | מסעדת פורטרהאוס
| פורסם 25/08/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (4 מנות):
ראש חסה ערבית שלם טרי חתוך לחצי
קרוטונים
פרמז'ן טוב
חזה עוף
לרוטב
כף שום
כף צלפים
כף אנשובי
כף מלח
כף שחור
מיץ מלימון אחד
4 כפות מיונז
כוס שמן זית
חצי כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1 מכינים את הרוטב במעבד מזון, טוחנים את כול המצרכים ונותנים לו לשבת 3 שעות במקרר.
2 את חזה העוף ממליחים ומפלפלים וצולים עד שהוא מוכן, מצננים ופורסים לפרוסות דקות.
3 שוטפים את החסה וצולים כדקה מכול צד על הגריל מורידים מהאש לצלחת הגשה. 4. שמים על החסה רוטב קיסר בנדיבות.
5 מפזרים מעל קרוטונים.
6 מסדרים מעל את פרוסות העוף.
7 מגרדים פרמז'ן בנדיבות מעל העוף ומגישים.