צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
שיפודי עוף וירקות לילדים ובכלל
בין קבב שמנוני לרעהו, תנו לנו להציע לכם מנה קצת יותר מעודנת ולא פחות טעימה, שמשאירה טעם של עוד ולא של "אלוהים למה אכלנו את כל זה". צריך להצטייד בחזה עוף, אבל מבחינת ירקות - אלה שבמתכון הם רק בגדר הצעה
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 29/04/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
400 גרם חזה עוף
עגבניות שרי
בצל סגול
פלפל צהוב
פלפל ירוק
זוקיני
לרוטב:
רבע כוס רוטב סויה
3 כפות סילאן
שן שום כתושה
כף רוטב צ'ילי מתוק (אפשר להחליף בכף קטשופ)
מלח
פלפל שחור
שיפודי עץ
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
2 מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.
3 חותכים את העוף לקוביות ומשרים ברוטב.
4 חותכים את הירקות הגדולים לקוביות גדולות.
5 משפדים את העוף ואת הירקות ומברישים מעט את הירקות בשארית הרוטב.
6 צולים בתנור על תבנית מרופדת נייר אפייה 20-25 דקות.