אוכל
צילום׃ JackJelly, Istock

כרעיים במיץ רימונים וחצילים

השף אבי ביטון במתכון למנה מיוחדת וקלה להכנה

אבי ביטון | mako | פורסם 05/03/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 כרעיים של עוף (נקיות משומן מיותר)

2 ענפי תימין

4 שיני שום חצויות לשניים

מלח ופלפל

קצת פחות משלושת רבעי כוס מיץ רימונים

כוס מים

חציל אחד מקולף וחתוך לקובית בגודל של 2 על 2 ס"מ

רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1 יוצקים את שמן הזית לסיר רחב, וצורבים את הכרעיים עד להשחמה משני הצדדים.2. מתבלים במלח ופלפל.3. מוסיפים את מיץ הרימונים והמים.4. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה.5. מוסיפים את החצילים, השום והתימין.6. אופים בתנור בחום של 200 מעלות כ-25 דקות.