אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה

מרק עם קניידלך

מרק עוף עם ירקות וכדורי קניידלך פולנים קלאסיים

| מסעדת בתיה | פורסם 20/03/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.4 67 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

למרק:

ראש כרובית

צרור שמיר

צרור פטרוזיליה

בצל

2 גזרים

קישוא

2 גרונות הודו

2 כרעי עוף

מים

מלח

פלפל שחור

כף וחצי אבקת מרק

לקניידלך (12 יחידות):

4 ביצים

3/4 כוס מים

כף גדושה של שומן עוף או אווז (אפשר להמיר בשמן סויה)

מלח

פלפל שחור

2 כפות אבקת מרק

1 ק"ג קמח מצה

אופן ההכנה:

1 מכינים את המרק: מניחים את כל מרכיבי המרק בסיר, ממלאים מים כגובה חצי הסיר ומבשלים 45 דקות. לקראת סוף הבישול מוסיפים מלח, פלפל ואבקת מרק עוף.

2 מכינים את הקניידלך: מערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה ומניחים במקרר למנוחה של חצי שעה לפחות.

3 מרתיחים את סיר המרק, יוצרים כדורים מתערובת הקניידלך ומעבירים לסיר הרותח. מבשלים 30 דקות ומוציאים בעדינות לכלי נפרד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לפסח