צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
שוקי עוף ואננס בתנור
מנת עוף מדהימה בכלום עבודה - רק לשים בתבנית והופ לתנור
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 19/05/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
10 שוקי עוף
350 גרם חתיכות אננס משומר
כפית צ'ילי גרוס
3 כפות דבש (או סילאן)
מלח
פלפל שחור
10 תפוחי אדמה קטנים (לא חובה לקלף, אבל חשוב לשטוף חשוב)
שמן זית
אופן ההכנה:
1 מניחים את כל המצרכים (למעט שמן הזית) בתבנית חסינת חום. מערבבים היטב ומזליפים מעט שמן זית מעל. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום.
2 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 40 דקות. אחרי הזמן הזה מסירים את הנייר ומזהיבים כ-10 דקות נוספות.
כדאי להגיש עם אורז לבן ליד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!