אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

ראפ עוף טנדורי

רצועות עוף צלויות ועסיסיות, עטופות בטורטייה ומזוגגות ברוטב טחינה

| מסעדת אינדירה | פורסם 20/09/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

חסה מסולסלת
1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות בעובי 1 ס"מ
בצל פרוס ומטוגן
8 טורטיות

למרינדה

כפית פפריקה חריפה
2 כפיות פפריקה מתוקה
כפית כמון טחון
1 שן שום כתושה
כפית כוסברה טחונה
רבע כוס שמן זית

לרוטב טחינה

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה מעורבבת עם 12 שיני שום כתושות
חצי כוס טחינה גולמית
מיץ לימון מלימון אחד
מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 להכנת העוף במרינדה: מערבבים את הפפריקה, כמון, שום, כוסברה ושמן זית ומשרים את העוף ללילה שלם.

2 להכנת הטחינה: טוחנים במג'ימיקס את הפטרוזיליה עם השום. מוסיפים את הטחינה ומיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל. יוצקים מים ומערבבים עד לקבלת ממרח בסמיכות הרצויה.

3 להכנת המנה: צולים את רצועות העוף על מחבת פסים. צולים גם את הטורטיות כחצי דקה בכל צד. מניחים בשליש התחתון של הטורטייה את רצועות העוף, החסה והבצל המטוגן ומגלגלים. חותכים לארבעה חלקים. יוצקים מעל כף טחינה ואוכלים בתאבון.