צילום׃ עמרי אנדרס צורף
חזה עוף במילוי פסטרמה הודו
מנת עוף כפולה ועסיסית בתיבול חרדל ופסטו
רמי סוויסה | עושים חיים וטעים
| פורסם 08/07/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (1 מנות):
1 חזה עוף
1 פרוסת פסטרמה הודו (דל שומן)
½ כוס חרדל
1 עלה מנגולד חלוט במים חמים
2 כפות ממרח פסטו
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 פותחים את חזה העוף ממליחים ומפלפלים ומורחים מעט חרדל.
3 חולטים עלי מנגולד במים חמים למספר שניות, מקררים ומניחים על חזה העוף. על העלה מניחים את הפסטרמה.
4 מגלגלים לרולדה ומורחים את הפסטו מעל.
5 מגלגלים בנייר פרגמנט (כמו סוכרייה) ומכניסים לתנור חם למשך 12 דקות.