אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

חזה עוף במילוי פסטרמה הודו

מנת עוף כפולה ועסיסית בתיבול חרדל ופסטו

רמי סוויסה | עושים חיים וטעים | פורסם 08/07/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

1 חזה עוף
1 פרוסת פסטרמה הודו (דל שומן)
½ כוס חרדל
1 עלה מנגולד חלוט במים חמים
2 כפות ממרח פסטו
מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 פותחים את חזה העוף ממליחים ומפלפלים ומורחים מעט חרדל.

3 חולטים עלי מנגולד במים חמים למספר שניות, מקררים ומניחים על חזה העוף. על העלה מניחים את הפסטרמה.

4 מגלגלים לרולדה ומורחים את הפסטו מעל.

5 מגלגלים בנייר פרגמנט (כמו סוכרייה) ומכניסים לתנור חם למשך 12 דקות.