אוכל

כבד אווז עם פירות יבשים

מתכון פשוט ומהיר להכנה

טארק שהואן | | פורסם 19/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1/2 קילו כבד אווז נקי מהגידים
50 גרם פירות יבשים (אננס, משמש, פפאיה, צמוקים)
3 כפות ליקר אוכמניות
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

במחבת על להבה נמוכה צורבים את הכבד דקה מכול צד ומוסיפים את הפירות היבשים והליקר. מתבלים במלח ופלפל.