אוכל

קרוסטיני טחול של עוף

הכינו את הבאגט שלכם לממרח עוף כמו שרק חיים כהן יודע לעשות.

חיים כהן | מבשלים ביחד | פורסם 23/03/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

מרכיבים

באגט
300 גרם טחול עוף
סלרי אמריקאי
בצל יבש
מרווה
יין אדום יבש
שמן זית
מלח
פלפל שחור
אנשובי

כלים

קרש חיתוך
סכין לחם
סכין שף
מעבד מזון
כף
כף מעץ
פותחן בקבוקים
מחבת טפלון

אופן ההכנה:

1 קוצצים סלרי, בצל ומרווה. 2. מטגנים במחבת עם שמן זית. 3. מוסיפים את את הטחול ומתבלים בפלפל שחור ומקפיצים כ5 דקות. 4. מוסיפים כ ¼ כוס יין אדום ומבשלים כ4 דקות נוספות. 5. מעבירים למעבד מזון וטוחנים עם מעט אנשובי. 6. פורסים באגט טרי, מורחים ואוכלים.