אוכל
צילום׃ baronm10, אוכל מכל הלב

גולאש חזה עוף

קוביות חזה עוף עם פטרוזיליה, פפריקה ופלפל שאטה שמגישים עם פירה או אורז, פתיתים או תפוחי אדמה מבושלים

baronm10 | אוכל מכל הלב | פורסם 30/01/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 156 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

6 פרוסות שניצל חתוכות לקוביות

2 בצלים בינוניים חתוכים גס

2 שיני שום

שמן זית

1 כף אבקת מרק עוף

2 כפות אבקת מרק בצל

חופן פטרוזיליה קצוצה

מלח, פלפל שחור

פפריקה מתוקה

כמון

מעט פלפל שאטה גרוס 2-3

2-3 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה:

1 מאדים את הבצל בשמן זית עד הזהבה. מוסיפים את השום ואחרי שתי דקות את קוביות חזה העוף.

2 מטגנים כמה דקות, עד שהעוף נהיה לבן, ומוסיפים את התבלינים, הפטרוזיליה ואבקת מרק העוף. מערבבים ומטגנים כ-5 דקות על אש נמוכה.

3 מערבבים את אבקת הבצל ב-3/4 כוס מים רותחים, מוסיפים ומערבבים. מבשלים על אש נמוכה עוד כעשרים דקות.