צילום׃ baronm10, אוכל מכל הלב
גולאש חזה עוף
קוביות חזה עוף עם פטרוזיליה, פפריקה ופלפל שאטה שמגישים עם פירה או אורז, פתיתים או תפוחי אדמה מבושלים
baronm10 | אוכל מכל הלב
| פורסם 30/01/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
6 פרוסות שניצל חתוכות לקוביות
2 בצלים בינוניים חתוכים גס
2 שיני שום
שמן זית
1 כף אבקת מרק עוף
2 כפות אבקת מרק בצל
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל שחור
פפריקה מתוקה
כמון
מעט פלפל שאטה גרוס 2-3
2-3 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה:
1 מאדים את הבצל בשמן זית עד הזהבה. מוסיפים את השום ואחרי שתי דקות את קוביות חזה העוף.
2 מטגנים כמה דקות, עד שהעוף נהיה לבן, ומוסיפים את התבלינים, הפטרוזיליה ואבקת מרק העוף. מערבבים ומטגנים כ-5 דקות על אש נמוכה.
3 מערבבים את אבקת הבצל ב-3/4 כוס מים רותחים, מוסיפים ומערבבים. מבשלים על אש נמוכה עוד כעשרים דקות.