אוכל
צילום׃ gulfimages, GettyImages IL

פרגיות של ארז קומורובסקי

רכות כמו כרית פוך

ארז קומרובסקי | null | פורסם 25/05/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.1 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

   

מרכיבים :

1 קילוגרם בשר פרגיות נקי (כרעיים של עופות צעירים ללא עצמות)

מיץ מלימון אחד בשל

1 כוס יוגורט

1 בצל גדול מגורר דק

1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

1 כף פלפל שחור גרוס חריף

1 כפית הל כתוש דק

חצי כפית כורכום

3 כפות שמן זית

1 כפית מלח (בתרנגולת מוכשרת, אין צורך להוסיף את המלח)

אופן ההכנה:

1 מערבבים את חומרי המרינדה, משרים את הפרגיות במרינדה כ-8 שעות, ומניחים במקרר מכוסה בניילון.

2 משפדים את הפרגיות על שיפודי ברזל, צולים בגריל פחמים חם בינוני למשך דקות אחדות בכל צד, תוך כדי הברשתם במרינדה.