צילום׃ יחסי ציבור
עוף ברוטב שום, צ'ילי מתוק ורכז רימונים
מחפשים עיקרית קלה ומגניבה? קבלו מתכון לעוף מתקתק-מלוח ברבע שעה עבודה
דוד גול | showchef.co.il
| פורסם 17/08/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (5 מנות):
1 עוף טרי חתוך ל-10 נתחים
למרינדה:
4 כפות צ'ילי מתוק
4 כפות סויה
3 כפות רכז רימונים
2 כפות שום כתוש
3 כפות תימין קצוץ דק
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1 מערבבים היטב את חלקי העוף בקערה עם כל מרכיבי המרינדה. 2. מסדרים את חלקי העוף והרוטב בתבנית עם נייר אפייה. 3. מחממים תנור ל-220 מעלות. 4. צולים העוף בתנור כ-20 דקות, מורידים את החום ל-180 וצולים עוד 35 דקות, עד שהעוף משחים יפה משני הצדדים.