אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

עוף ברוטב שום, צ'ילי מתוק ורכז רימונים

מחפשים עיקרית קלה ומגניבה? קבלו מתכון לעוף מתקתק-מלוח ברבע שעה עבודה

דוד גול | showchef.co.il | פורסם 17/08/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 83 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

1 עוף טרי חתוך ל-10 נתחים

למרינדה:

4 כפות צ'ילי מתוק
4 כפות סויה
3 כפות רכז רימונים
2 כפות שום כתוש
3 כפות תימין קצוץ דק
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1 מערבבים היטב את חלקי העוף בקערה עם כל מרכיבי המרינדה. 2. מסדרים את חלקי העוף והרוטב בתבנית עם נייר אפייה. 3. מחממים תנור ל-220 מעלות. 4. צולים העוף בתנור כ-20 דקות,  מורידים את החום ל-180 וצולים עוד 35 דקות, עד שהעוף משחים יפה משני הצדדים.