אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

עוף מרטיני

ג'ין, ורמוט וזיתים במילוי אורז ואנשובי

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 26/10/09 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

עוף שלם
6 כפות ג'ין
2 כפות ורמוט
2 כפות שמן זית
חצי כוס זיתים קצוצים
כוס אורז לבן
אנשובי

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. מבשלים כוס אורז לפי הוראות ההכנה ומערבבים לתוכו את האנשובי השלמים. 3. מערבבים בקערה גדולה ורמוט, ג'ין, שמן זית, זיתים קצוצים וקורט מלח. 4. ממלאים את העוף באורז ומוזגים על הכל את תערובת המרטיני. 5. אופים במשך כשעה וחצי ומוציאים כשהעוף מזהיב.