אוכל
תמונת AVI׃ none

פרגיות עם מישמיש

בתבלון כורכום, כמון וקינמון

דור צוריאל | מאסטר שף | פורסם 14/10/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם פרגיות
מישמשים מיובשים 15 חתיכות
בצל 1
חצי ראש שום
מלח
פלפל לבן
כורכום
כמון מעט
קינמון
לימון
קישוא וחצי
פטרוזיליה

אופן ההכנה:

1 מתחילים בטיגון הבצל 2. את הפרגיות חותכים לקוביות ומוסיפים אותם לטיגון של הבצל. 3. חותכים את השום לחתיכות קטנות ומוסיפים למחבת. 4. מוסיפים את הקישואים חתוכים לעיגולים ואת המישמישים ומתבלים לפי טעם. 5. מערבבים טוב. מוסיפים מעט מים רותחים בערך חצי חוס מים רותחים. 5. מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל כל התבשיל. סוגרים את הסיר על אש בינוני ל- 15-20 דקות.