אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

מתכון לשוקיים עוף

יש אנשים שמכינים עוף שלם בתנור, יש כאלה שמכינים כרעיים ויש את שמראש צולים רק את הפייבוריט: שוקי עוף, פולקלעך. המרינדה הטעימה הזאת כוללת בסך הכל 4 מרכיבים פשוטים ונגישים - משרים שעתיים וצולים, זה הכל

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 01/07/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

6 שוקי עוף

למרינדה:

5 כפות סויה

חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק

2 כפות רוטב ווסטרשייר

3 שיני שום כתושות

לעיטור (לא חובה):

שומשום

בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1 מערבבים היטב את כל חומרי המרינדה.

2 מעסים את השוקיים ברינדה ומניחים להשרייה לשעתיים. 

3 מחממים תנור ל-180 מעלות וצולים כ-40 דקות או עד שהשוקיים שחומות וזוהובות.

4 מקשטים בקצת שומשום ובצל ירוק (אם רוצים) ומגישים.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!