אוכל
צילום׃ מסעדת גספאצ'יו

טאג'ין מתוק

קדירה ארומאטית של שוקי עוף עסיסיים בשילוב פירות מיובשים

גיא פרץ | מסעדת גספאצ'יו | פורסם 21/01/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

200 גרם מיקס פירות יבשים :תאנים ,משמש,שזיף ללא חרצן,צימוקים,אגוזי מלך, פיסטוק
50 גרם סוכר
חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ
1 מקל קינמון
3 כפות דבש פריחת בצל
3 כפות ברנדי
2 בצלים קצוצים מטוגנים
4 שוקי עוף טריים
כף שמן זית 

אופן ההכנה:

1 משרים את הפירות היבשים במים פושרים כחצי שעה ומסננים. 2. מחממים מחבת על להבה עדינה מוסיפים את השמן ומטגנים את שוקי העוף כ 3 דקות. 3. מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קרמל זהוב מוסיפים את הג'ינג'ר והבצל מטגנים עוד דקה לפתיחת הטעמים ומוסיפים את יתר המרכיבים. 4. מבשלים יחד כ- 10 דקות למיזוג החומרים ומעבירים לטאג'ין להמשך אפייה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות. 5. אופים יחד כ -35 דקות. מגישים בטאג'ין חם מקשטים במקל קינמון וענף תימין .